Dr. Hidasi Zsolt

szülész-nőgyógyász főorvos

 Hidasi Medicina Centrum

Hidasi Medicina Centrum

Orvos

Dr. Hidasi Zsolt
szülész-nőgyógyász főorvos

 

Tevékenység

A szülészet-nőgyógyászat szinte valamennyi területével foglalkozom. A különböző nőgyógyászati betegségek kezelése, a teljes körű nőgyógyászati rákszűrés - beleértve a méhnyakrák-szűrést és az emlőrákszűrést is, valamint a terhesgondozás egyaránt a tevékenységi köröm részét képzi.
A nőgyógyászati hasi illetve hüvelyi ultrahangvizsgálat az alapszolgáltatásainkhoz tartozik.

 

Rendelő

Rendelőinket az igényes kialakítás, korszerű felszereltség, a hangulatos és diszkrét környezet jellemzi.

 

Cím

A magán nőgyógyászati rendelés két városban - Karcagon és Tiszafüreden - történik az alábbi címeken:


Karcag, Déryné u. 4.
és

Tiszafüred, Poroszlói út 4. fszt. 8.

 

Bejelentkezés

Online időpontfoglalás a nap 24 órájában lehetséges a
Bejelentkezés menüpont segítségével.

A bejelentkezéssel kapcsolatosan napközben a

+36 30-584-6551

telefonszámon kérhet segítséget.

 

Képek a rendelőről

Képgaléria - Karcag

Képgaléria - Tiszafüred


ÚJDONSÁG! 5D BABAMOZI - 5D MAGZATI ULTRAHANG DIAGNOSZTIKA

Copyright © 1995-2009 Win 2000 Bt.
Minden jog fenntartva

A weboldalaink tartalma internetes oldalakon, online szolgáltatásokban vagy más médián sem egészben, sem pedig részben nem használható fel, nem publikálható és nem terjeszthető a Win 2000 Bt. előzetes írásos engedélye nélkül.

Az engedélykéréshez szíveskedjen egy elektronikus levelet küldeni az elérhetőség menüpont alatt található e-mail címünkre, melyben tüntesse fel nevét, postacímét, a felhasználni kívánt információt, a publikáció módját - internetes megjelenés esetén a honlap címét.

A Win 2000 Bt. előzetes engedélye nélkül a honlap bármely alkotóeleme online, vagy nyomtatott nyilvános formában történő közzététele tilos, tehát erre csak utólag, az írásos engedély kézhezvételét követően kerülhet sor.

A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények vonatkozó előírásainak.

Személyes vagy oktatási célból kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az információkat, képeket azzal a feltétellel, hogy nem módosítja azok tartalmát, és a copyright-ra való eredeti utalást minden másolaton feltünteti.

A Win 2000 Bt. mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal ezen információk használatából adódó, bármilyen káresemény bekövetkezéséért.

A Win 2000 Bt. fenntartja a jogot, hogy jelen nyilatkozatot belátása szerint megváltoztassa, vagy levegye honlapjáról. Amennyiben a Nyilatkozatot a Win 2000 Bt. megváltoztatja vagy módosítja, azt jelen oldalon teszi közzé.

 
 
 
Dr. Hidasi Zsolt szülész-nőgyógyász főorvos
Karcag, Déryné u. 4. és Tiszafüred, Poroszlói út 4. fszt. 8.
www.hidasi-nogyogyasz.hu
Win 2000 Bt.
Copyright © 1995-2009 Win 2000 Bt. - Minden jog fenntartva - további részletek