Dr. Hidasi Zsolt

szülész-nőgyógyász főorvos

  


ÚJDONSÁG! 5D BABAMOZI - 5D MAGZATI ULTRAHANG DIAGNOSZTIKA

Lelet információ / About findings

Hogy kaphatom meg a rákszűrés eredményét?

A regisztrált páciensek, amennyiben a Hírlevélre fel vannak iratkozva, gyakorlatilag azonnal, automatikusan megkapják a leletet a hírlevél küldő rendszer segítségével, amint az elkészül.
Azoknak a regisztrált páciensek, akik nincsenek az évente legfeljebb egy alkalommal megjelenő hírlevelünkre feliratkozva, szintén e-mailben, de manuálisan küldjük el a leletet, annak elkészülte után kb. 2 héten belül. A hírlevélre történő feliratkozás utólag is lehetséges az online bejelentkező rendszerünk Adataim menüpontjában.
Aki utólag, a vizsgálat után regisztrál, automatikusan megkapja a rákszűrés leletét. Ha a regisztráció után 2 héten belül nem kapná meg a leletét, akkor kérem, hogy érdeklődjön az elérhetőségeinken.

Azok a pácienseink, akik nem rendelkeznek e-mail címmel, nem tudnak regisztrálni, a honlapunkon nézhetik meg a rákszűrés eredményüket. A lelet megtekintéséhez egy biztonsági kódra van szükség, amelyet a vizsgálat során lehet igényelni. Ezt a kódot a lelet elkészülte után SMS-ben küldjük ki az ezt igénylő pácienseink számára. A kód segítségével megtudhatják a rákszűrés eredményét, szükség esetén a további teendőket, javaslatokat. Magát a cytológiai leletet is megnézhetik, illetve le is tölthetik.

Rákszűrési eredmény megtekintése a nem regisztrált páciensek számára

 

How can I get the result of PAP test?

To see the result of your cervical cancer screening please register at the Regisztráció menu. After that we will send your PAP test result immediately to the e-mail address given during the registration process.

If you don't have an e-mail address, you can get the PAP test result by your registered relatives or friends. If you don't have any, we offer an on-line method. In this case you can ask a security code that is needed to see your finding. We send the code by SMS if you need and you notify me in advance (during the examination). In this way you can read the result, suggestions, and you can also download your finding.

Result of PAP test for patient who don't have an e-mail address and can not register

 

 
 
 
Dr. Hidasi Zsolt szülész-nőgyógyász főorvos
Karcag, Déryné u. 4. és Tiszafüred, Poroszlói út 4. fszt. 8.
www.hidasi-nogyogyasz.hu
Win 2000 Bt.
Copyright © 1995-2009 Win 2000 Bt. - Minden jog fenntartva - további részletek