Dr. Hidasi Zsolt

szülész-nőgyógyász főorvos

 Hidasi Medicina Centrum

Hidasi Medicina Centrum

Orvos

Dr. Hidasi Zsolt
szülész-nőgyógyász főorvos

 

Tevékenység

A szülészet-nőgyógyászat szinte valamennyi területével foglalkozom. A különböző nőgyógyászati betegségek kezelése, a teljes körű nőgyógyászati rákszűrés - beleértve a méhnyakrák-szűrést és az emlőrákszűrést is, valamint a terhesgondozás egyaránt a tevékenységi köröm részét képzi.
A nőgyógyászati hasi illetve hüvelyi ultrahangvizsgálat az alapszolgáltatásainkhoz tartozik.

 

Rendelő

Rendelőinket az igényes kialakítás, korszerű felszereltség, a hangulatos és diszkrét környezet jellemzi.

 

Cím

A magán nőgyógyászati rendelés két városban - Karcagon és Tiszafüreden - történik az alábbi címeken:


Karcag, Déryné u. 4.
és

Tiszafüred, Poroszlói út 4. fszt. 8.

 

Bejelentkezés

Online időpontfoglalás a nap 24 órájában lehetséges a
Bejelentkezés menüpont segítségével.

A bejelentkezéssel kapcsolatosan napközben a

+36 30-584-6551

telefonszámon kérhet segítséget.

 

Képek a rendelőről

Képgaléria - Karcag

Képgaléria - Tiszafüred


ÚJDONSÁG! 5D BABAMOZI - 5D MAGZATI ULTRAHANG DIAGNOSZTIKA

5D Babamozi
5D Magzati Ultrahang Diagnosztika

 

5D Ultrahang

Az 5D technológia jelenleg az ultrahang diagnosztika csúcsát jelenti. Igazi áttörést hozott a korábbi 3D és 4D technológiákhoz képet.

Az 5D babamozi eddig elképzelhetetlen realisztikus képalkotást biztosít, a kismamáknak szinte a valódi találkozás élményét nyújtja a kis pocaklakójával. Aki járt már 3D moziban (IMAX), az talán el tudja képzelni, milyen lehet az 5D babamozi, ahol a főszerepet a saját babája kapja.

Természetesen orvosi szempontból is kiemelkedő jelentősége van az 5D ultrahang technológiának, mivel sokkal precízebb mérések elvégzésére nyújt lehetőséget, pontosabban nyomon követhető vele a magzat fejlődése.

A rendelőinkben található Samsung 5D ultrahang készülékek a magzati diagnosztika legmagasabb szintjét képviselik.

Molnárné Õri Angéla - vezető szonográfus

Telefon: +36 70 933-1860

Angéla

Angéla több mint 30 éve dolgozik a Debreceni Egyetem Klinikai Központ – Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika genetikai ultrahang laborjában, mint vezető szonográfus. Ezen időszak alatt egyedülállóan magas szakmai tapasztalatra tett szert mind az egészséges, mind a kóros magzati állapotok ultrahang diagnosztikájában. Szakmai fejlődése során megtanulta a legtöbb, technikailag kiemelkedő ultrahang készülék kezelését és szerencséje volt végigkísérni a legmodernebb gépek fejlődését.

A Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság (MSZNUT) titkárságának jelenleg is vezetőségi tagja. A Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán tartott FMF ultrahang továbbképző tanfolyamokon évente részt vesz, mint gyakorlati demonstrátor.

Jelenleg a legmodernebb, legújabb generációs Samsung HS50 ultrahang eszközzel végzi a vizsgálatokat, mely a páciens számára a legbiztonságosabb és leghatékonyabb eljárást nyújtja, számára pedig szakmailag a legnagyobb élményt és kihívást adja.

Miért ajánljuk az 5D ultrahang technológiát?

 • Az első igazi találkozás a születendő babával. Betekintést nyerhet kisbabája méhen belüli életébe.
 • A legújabb 5D ultrahangunk már FRV (Feto Realistic View, fotórealisztikus) technológiával rendelkezik, így a korábbiaknál élethűbb, látványosabb, részletesebb, precízebb és gyorsabb képalkotásra képes, mint elődei.
 • 5D ultrahanggal lehetőség nyílik a magzati arc, mimika életszerű ábrázolására.
 • Nem csak precízebb és gyorsabb képalkotásra képes, mint az elődei, hanem már valóban térben, mozgásban nézhetik meg leendő babájukat.
 • Az 5D képalkotásban finomabb felbontású háromdimenziós képek készíthetők, fotó realisztikus színvilágban, változtatható virtuális fénybeesési szöggel.

Mikor ajánljuk?

 • Szakértők kezében a 24. és 30. terhességi hetek között az esetek 80%-ban sikerül a magzat arcát 5D-vel ábrázolni. Későbbi terhességi hetekben ez az arány jelentősen csökken. Az optimális képalkotáshoz ugyanis elengedhetetlen, hogy a magzat arcát megfelelő mennyiségű magzatvíz ölelje körül, ezt azonban kívülről nem minden esetben lehet befolyásolni. Sosem szabad azonban feladni, mert amennyiben a baba együttműködő, úgy még a 32-38. hét között is kaphatunk fantasztikus képeket.
 • Az 5D-s ultrahang során alkalmazott fizikai alapok megegyeznek a hagyományos ultrahang során alkalmazottakkal. Számos, nagy betegszámot felmutató tanulmány sem talált semmilyen káros hatást a magzatok vonatkozásában.

Kinek ajánljuk?

 • Babamozinkat minden Kismama számára ajánljuk, aki szeretné megörökíteni, illetve megmutatni rokonainak, ismerőseinek ezt a csodálatos, felejthetetlen időszakot.
 • Felejthetetlen élmény a család számára látni a születendő magzatot, megfigyelni a méhen belüli mozgásokat, grimaszokat, mosolyt. Szembeötlőek lehetnek a szülőkkel kapcsolatos hasonlóságok.

Mit kapok a vizsgálat végén?

 • Az együttlét élményét megszületendő gyermekükkel.
 • 5D videó felvételt az általunk biztosított digitális adathordozón, pendrive-on.
 • A kiválasztott, legjobban tetsző képet nyomtatva.

 

 
 
 
Dr. Hidasi Zsolt szülész-nőgyógyász főorvos
Karcag, Déryné u. 4. és Tiszafüred, Poroszlói út 4. fszt. 8.
www.hidasi-nogyogyasz.hu
Win 2000 Bt.
Copyright © 1995-2009 Win 2000 Bt. - Minden jog fenntartva - további részletek